Over Robin Good

Over ons

Wie is Robin Good?

De wereld om ons heen verandert snel. Duurzaamheid is niet langer een keuze, maar een noodzaak. Steeds meer bedrijven zien in dat duurzaamheid onderdeel is van de bedrijfsvoering, maar weten niet waar te beginnen.

Robin Good, gids en partner.

Wij zijn een team van enthousiaste en gedreven professionals die geloven in de kracht van duurzaamheid. We helpen jou graag om jouw organisatie op een praktische, betaalbare en plezierige manier te verduurzamen.

Sustainability with a smile, noemen we dat.

Duurzaamheid is essentieel voor het succes van een organisatie. Maar we begrijpen dat het integreren ervan een uitdaging kan zijn. Tijd, kennis, aandacht – het ontbreekt vaak aan één of meerdere van deze cruciale elementen. En laten we eerlijk zijn, duurzaamheid wordt vaak gezien als vervelend en ingewikkeld.

Maar wat als we je vertellen dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn? Wat als we je zeggen dat duurzaamheid zelfs leuk kan zijn?

Bij Robin Good helpen we al bijna 25 jaar lang organisaties op een plezierige manier te verduurzamen. We begrijpen de uitdagingen waar je voor staat en bieden praktische, betaalbare oplossingen – en dat alles met een glimlach. 

Onze missie

Sustainability with a smile

Onze missie is om alle organisaties klaar te maken voor de toekomst door ze duurzamer te laten werken.

Dat doen we door organisaties te adviseren en te begeleiden. Door evenementen te organiseren. En door medewerkers op te leiden.

Daarbij gaan we voor praktische oplossingen tegen betaalbare tarieven en altijd met een glimlach….

Onze visie

Sustainability with a smile

We bieden praktische en betaalbare oplossingen om onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken.

De glimlach vormt de ruggengraat van alles wat we doen.

We zijn vastbesloten om onze klanten te begeleiden op hun reis naar een duurzamere toekomst met enthousiasme en optimisme.

Onze kernwaarden

Onze belangrijkste waarden

duurzame mechanismen

Praktisch

We begrijpen dat duurzaamheid slechts één van de uitdagingen is van jouw organisatie. Robin Good biedt praktische oplossingen die naadloos integreren in jouw bedrijfsprocessen.

Betaalbaar

Ons doel is om duurzaamheid toegankelijk te maken voor alle organisaties. Robin Good werkt met eerlijke tarieven en maakt duidelijke afspraken vooraf.

Robin Good

Met een glimlach

We geloven dat duurzaamheid leuk en inspirerend kan zijn. Dat creëert een positieve sfeer en maakt de transitie leuk.

Ons team

Onze mensen, jouw team

Onze diensten

Waarmee we jou helpen

Duurzaamheid bewustwording

Academy

De sleutel tot succesvol duurzaam beleid is simpel: betrek je medewerkers! Met onze Academy zorgen wij dat deze daar klaar voor zijn. Van workshops tot trainingen en zelfs opleidingen.

Duurzaam leiderschap

Consulting

Onze professionals helpen jouw duurzaamheidsambities te realiseren en tegelijkertijd waarde toe te voegen aan jouw bedrijfsactiviteiten. Van strategieontwikkeling tot ondersteuning bij de implementatie en verslaglegging.

Events

We geloven in de kracht van evenementen om mensen te verbinden, te inspireren en tot actie te bewegen. Van het inspireren en enthousiasmeren van je medewerkers in een belevingsworkshop of event tot het ervaren van duurzaamheid in een game.

Waarom kiezen voor Robin Good?

  • We hebben bijna 25 jaar ervaring binnen diverse organisaties en sectoren.
  • We zijn een team van gedreven en enthousiaste professionals.
  • We bieden praktische en betaalbare oplossingen en adviezen.

 

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bel een van onze collega’s vandaag nog op 085 21 00 179, stuur een mail naar website@robingood.nl of vul onderstaand formulier in.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

×