Roel Westra

Ondernemers op een ander, meer succesvoller spoor zetten; dat is mijn missie. Meer dynamiek in de tent. Daarbij hoeven ze alleen maar te kijken naar het menselijk kapitaal binnen hun bedrijf. Ik maak zichtbaar hoeveel van dat kapitaal er momenteel onbenut is, en hoe ondernemers in de toekomst slimmer kunnen werken. Met meer plezier. Met meer rendement.

Al 13 jaar ben ik werkzaam als aanjager, coach, projectleider en adviseur bij ondernemingen, overheid en in maatschappelijke projecten. Daarbij verbind ik mijn kennis en ervaring aan de (nieuwe) behoeftes en wensen van bedrijven en medewerkers. Als die combinatie klikt, is de vooruitgang ingezet.

Ik excelleer in 3 dingen; Initiëren, verbinden en routes uit stippelen. Ik denk in mogelijkheden, toon visie en bind partijen. Ik bouw relaties, smeed samenwerking en jaag dit aan. Ik weet altijd verbinding te leggen, mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik creëer een onderlinge gunfactor en stuur op resultaat. Ik vertaal eenvoudig concept naar praktijk, en stippel de bijbehorende route uit.

Roel Westra

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

×