Joep van Delden

Tijdens mijn studie was het me nog niet helemaal duidelijk wat ik nou precies wilde doen in de toekomst. Totdat ik met het thema duurzaamheid bezig was. Eindelijk iets wat ertoe doet! In plaats van een bedrijf helpen rijker te worden en de rekeningen van de baas en de aandeelhouders te spekken heb ik met duurzaamheid het gevoel dat mijn tijd en inspanning tot iets nuttigs leiden voor iedereen.

Gedurende mijn afstudeerstage van de opleiding communication studies werkte ik met het thema Diversiteit & Inclusie bij een klant van Robin Good. We hadden Robin Good gevraagd dit thema intern wat meer op de kaart te zetten. Meteen was het voor mij duidelijk dat dit bedrijf anders was. De ‘down to earth’ mentaliteit die bij Robin Good centraal staat spreekt mij enorm aan. Zelfs zo erg dat ik tegen het einde van mijn stage had aangegeven graag voor ze te willen werken.

Nu werk ik dus bij Robin Good en dat voelt super. Ik kan mijn eigen ding doen en wordt uitgedaagd mezelf verder te ontwikkelen. En dat ik daarbij ook nog eens meehelp de wereld mooier te maken, maakt dit werk zo ongelofelijk leuk.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

×