In Dertig Dagen Duurzaam

Aan de slag met duurzaamheid

Dat klinkt te gek toch? Klopt, dat is het ook! Wil of moet jij ook iets met duurzaamheid, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In dit programma gaan we effectief aan de slag om jouw organisatie binnen dertig dagen klaar te stomen voor je duurzame transitie. Maak je geen zorgen, ondanks het compacte programma hoef jij je niet in rare bochten te wringen of op je hoofd te staan. Pinky promise!

Benieuwd welke impact dit heeft op je bedrijfsdoelstellingen, stakeholders en moedertje aarde? We leggen het graag aan je uit.

Hoe doen we dat?

Vanuit onze ervaring met verduurzaming hebben we een methode ontwikkeld die zich al keer op keer bewezen heeft. Onze methode is:

  • Compact
  • To the point
  • Hybride

Met ons programma helpen we jou bij de ontwikkeling van een routekaart naar jouw duurzame organisatie. Deze routekaart vormt de basis voor de realisatie van je duurzame ambities. Dit proces is toepasbaar voor iedere organisatie en vanwege het compacte, digitale programma hoef jij maar een minimale tijdsinvestering te maken om het programma af te ronden. Wat houdt je tegen?

Het programma

We starten het programma door inzicht te creëren in je huidige markt en activiteiten. Vervolgens brengen we je ambities in kaart en de duurzaamheidsvraagstukken die spelen in jouw omgeving.

Deze vormen samen de basis voor je routekaart. De routekaart is als het ware een handboek wat jij en je medewerkers aan kunnen houden om je duurzame ambities te realiseren. Door gebruik te maken van doeltreffende en bewezen methodes garanderen we jouw succes!

Inhoudelijk sluit ons programma aan op zowel ISO 26.000 als de Sustainable Development Goals.

Duurzaam leiderschap

Wat levert In Dertig Dagen Duurzaam op?

Jouw huidige duurzaamheidsactiviteiten gestructureerd tot een logisch geheel.
De duurzame potentie van jouw onderneming in kaart gebracht.
Een overzichtelijke routekaart naar jouw duurzame organisatie.

Onze belofte!

Kan dit écht allemaal in dertig dagen? – Jazeker!

Na dertig dagen kun je direct aan de slag met jouw duurzame ambities. Maak jij je zorgen dat deze dertig dagen te weinig tijd zijn? Dat is nergens voor nodig! We zijn zo overtuigd van dit programma dat je ons niet hoeft te betalen wanneer we deze belofte niet nakomen.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

×