Trainingen

Duurzaamheid Trainingen

Maatschappelijk verantwoord word je niet zomaar, daar komt wel wat training bij kijken. Maak je geen zorgen, je hoeft van ons geen push-ups te doen of rondjes te rennen om goooood bezig te zijn. Wat je wél nodig hebt is een portie enthousiasme en lange adem, wat ons betreft verdien je dan al snel genoeg een gouden medaille tijdens je training. We leren nou eenmaal het meeste door te ervaren. Dussss… why not give it a shot?

Benieuwd welke impact de trainingen hebben op je bedrijfsdoelstellingen, stakeholders en moedertje aarde? We leggen het graag aan je uit.

Niet alleen good voor jezelf

Onze trainingsprogramma’s staan in het teken van meervoudige waardecreatie. Want als je toch al goed bezig bent, waarom zou je dan niet een paar stappen extra zetten om een ander te verblijden? Het idee hiervan is dat je jouw trainingsdag én het geleerde niet snel zult vergeten – omdat je niet alleen voor jezelf bezig bent, maar ook voor een ander!

We stellen verschillende soort trainingen ter beschikking, maar kunnen deze unieke aanpak ook combineren met trainingen die je op dit moment volgt – of die binnen je organisatie worden aangeboden.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Dat is afhankelijk van de training of het programma dat je volgt. We passen ons programma hier graag op aan. De basis is in principe hetzelfde, de invulling hiervan stemmen we echter af op de inhoud van je cursus. Lees verder ontdek een aantal leuke, praktische voorbeelden.

Waarom een training volgen bij Robin Good?

Ga je al even mee in het bedrijfsleven? Dan heb je vast al heel wat teambuilding uitjes achter de kiezen. Vlotten knopen, beachvolleyball, discobowlen of spelletjes op het strand. Vaak wordt er gekozen voor iets wat makkelijk is. Zonde, wat dan schiet je het doel van je uitje voorbij; Teambuilding!
Wist je dat er al tijden een alternatief bestaat? Hierbij ontstaan teams als het ware vanzelf en krijg je met je hele afdeling een geweldige motivatieboost. Dit noemen we maatschappelijk teambuilden. Samen een doel behalen terwijl je tegelijkertijd óók nog iemand anders blij maakt? Dat voelt geweldig! Probeer het eens uit, niet tevreden? Dan boeken wij volgend jaar je sportdag wel…

Duurzaam leiderschap

Trainingen voor HR-professionals, of het hele bedrijf!

Hoe je het ook wendt of keert; jouw bedrijf is een clubje mensen en met dat clubje zul je het moeten doen. Dan hebben we het niet alleen over een transitie hè, maar bedoelen we alles. De hele toko draaiende houden. Als HR professional ben jij er verantwoordelijk voor dat dat clubje bij elkaar blijft, dat er nieuwe leden komen of soms iemand vervangen wordt.

Daar heb je een flinke taak aan! Nadenken over hoe je hier op een maatschappelijk verantwoorde manier mee om kunt gaan kan er daarom best eens bij inschieten.

Wist je dat wij aan elk HR programma een maatschappelijke, duurzame of twist kunnen geven? Dan kun je denken aan:

 • Recruitment- en werving en selectie programma’s;
 • Kennismaking- en introductieprogramma’s voor nieuwe medewerkers;
 • Trainingen en workshops;
 • Competentie- en persoonlijke ontwikkeling;
 • Teambuilding en motivatie trainingen;
 • Young Talents/ programma’s voor high potentials;
 • Management development programma’s;
 • Samenbrengen van teams en culturen bij fusies, verandering en overnames.

Hier heeft bijna iedereen baat bij! Je zult merken dat de intrinsieke motivatie van je medewerkers wordt verhoogd en geleerde skills beter worden toegepast. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

Boek een HR programma!

Wanneer je een HR programma bij ons boekt ben jij zeker van:

 • Een leuk en leerzame dag voor alle deelnemers!
 • Eten en drinken op locatie
 • Vaste prijzen per groep.
 • Een programma dat geschikt is voor 10 – 150 personen.
 • Een programma van minimaal een halve dag! (meerdere opties mogelijk)

Je volgt bij ons niet alleen leuke HR programma’s, bekijk ook eens onze bedrijfsuitjes of bedrijfsevenementen

Leuke trainingen voor het hele bedrijf!

Goooood combo – Eerst de groenten, dan het toetje
Vergaderen is meestal niet ge-wel-dig leuk… Maar dat kán het wel zijn. Boek een inspirerende vergader-dag met deze combinatie van werk, plezier en iets moois doen voor een ander. We garanderen je dat je deze dag niet snel zult vergeten. We plaatsen jou en je team namelijk op de meest onverwachte en bijzondere vergaderplekken.
Na je vergadering ga je lekker aan de slag voor een goed doel. Zo ben je niet alleen goooood bezig geweest voor jezelf, maar ook voor een ander! Laat die handjes maar eens wapperen en klets ondertussen lekker bij over je vergadering.

Great company – Soms letterlijk bouwen met je team
Laten we eerlijk zijn, de meeste bedrijfsuitjes slaan nergens op… Het doel van een bedrijfsuitje gooien we al gauw op teambuilding, maar wat bouw je op tijdens karten of bowlen? Kies eens voor een alternatief dat mensen écht raakt.

Samenwerken aan één doel en daar ook nog eens een ander blij mee maken – dát is de kracht van onze programma’s. Bezoek de meest bijzondere plekken en bouw (soms letterlijk) met je team aan een betere band én een betere wereld.

Phenomenal day – Elkaar en jezelf leren waarderen
Wil jij vooral met jezelf en je collega’s aan de slag gaan? Geen probleem. We zoeken de meest bijzondere locaties uit regelen een phénoménale dag voor jou en je team. De ervaring heeft ons geleerd dat een prestatie leveren voor een anders ons écht bijblijft, hoe meer de persoon die je helpt geholpen is, des te beter de ervaring bij je blijft.

Vanuit deze ervaring organiseren we de Phenomenal day. In samenwerking met een aantal trainers hebben we maatschappelijke programmaonderdelen ontwikkeld die naadloos aansluiten bij bestaande trainingsprogramma’s en de bijbehorende doelstellingen. Het programma krijgt een extra dimensie door de interactie met een bijzondere groep mensen. Dit noemen we Experiential Learning.

Bij een Phenomenal Day kun je denken aan workshops zoals:

 • Vechtkunsten; samenwerken, communicatie, leiderschap
 • Sport en team; samenwerken, team, leiderschap
 • Muziek / theater; samenwerken, team, rolverdeling
 • Film maken; samenwerken, team, communicatie, creatief
 • Koken; samen eten, samenwerken
 • Improviseren; samen lachen, samenwerken
 • Haka, team, samen, energie
 • Communicatie; interne communicatie, samenwerken
 • Leiderschap; de rol van een leider, gedrag en communicatie
 • Teaming; zelfsturende teams

Klaar voor de volgende stap?

Je kan heel eenvoudig een offerte aanvragen via onze website! Wij komen snel bij je terug. Offerte aanvragen Download PDF

Liever direct contact?

Wij staan je uiteraard graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Neem geheel vrijblijvend contact op via onderstaande mogelijkheden.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

×