Jacqueline van Dijk

Als jonge bakkersdochter organiseerde ik een eerste evenement. Het familiebedrijf is voor mij de inspiratie geweest om te gaan ondernemen. Met ruime ervaring als event- en projectmanager in de zakelijke dienstverlening zet ik mij vooral de laatste jaren in voor de sociaal maatschappelijke ondernemers en organisaties.

Ik help hen bij het realiseren van hun sociale missie en het vergroten van hun positieve impact door échte verbinding te organiseren. Mijn plezier en passie om mensen te verbinden en bij te dragen aan een diverse inclusieve samenleving komt tot uiting in verschillende projecten.

Bewust zoek ik samenwerkingen op met gelijkgestemde mensen, organisaties en stichtingen.

Zo ben ik ook terechtgekomen bij Robin Good. Ik heb in de afgelopen jaren mogen meedraaien bij de uitvoering van een aantal mooie evenementen en nu is het moment daar om onze samenwerking uit te breiden. Dat voelt Good!

Ik mag jullie onder andere gaan ontvangen in de Global Goals ruimte van Seats2Meet in Utrecht. Waar ik jullie spelenderwijs laat kennismaken met duurzaamheid in een omgeving die duurzaamheid en hoe je deze leert toe te passen in je eigen organisatie.

Ik kijk ernaar uit waardevolle impact te vergroten!

Jacqueline van Dijk

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

×