Barbara Hagay-Bouwman

Een mooie zoektocht heeft me gebracht bij de zaken die echt belangrijk voor me zijn. Namelijk; mezelf kunnen zijn (makkelijker gezegd dan gedaan), dingen die je in het leven doet met zoveel mogelijk plezier en passie doen en vooral ook bijdragen aan een mooiere wereld.

Ooit ben ik begonnen in de reiswereld bij een touroperator.  Ik was op jonge leeftijd al erg geïnteresseerd in nieuwe dingen, andere landen en mensen met andere achtergronden. Heerlijk om mensen te helpen hun droomreis samen te stellen en hiervoor alles te mogen organiseren.

Daarna heb ik 4 jaar in Israël gewoond. Waar ik, buiten een studie Hebreeuwse taal en cultuur, heb gewerkt met (dementerende) ouderen. Ook daar heb ik enorm van genoten en ik heb veel geleerd van de wijsheid en de innerlijke kracht die deze mensen met veel nare herinneringen aan een oorlogsverleden hebben.

Toen ik terugkwam naar Nederland heb ik vervolgens 20 jaar in het bedrijfsleven gezeten op verschillende (projectmatige) functies. De afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier mogen focussen op het werkgebied Diversiteit en Inclusie.

Nu een nieuwe start bij Robin Good, al mijn ervaringen en passies mag ik hier in gaan zetten. Organiseren, op een maatschappelijk verantwoorde manier werken, onder andere met de kwetsbare groep van onze samenleving in een team van mensen die allen één ding hoog hebben zitten en dat is vanuit een intrinsieke motivatie bezig zijn met de wereld mooier maken.

Barbara Hagay-Bouwman

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

×