Zo verslaan we corona ook!

Als het een ding is wat de corona-pandemie ons heeft geleerd, dan is het wel dat we sociale wezens zijn. De eerste weken van de intelligente lockdown hoorde je vooral nog hoe lekker het was om ’s morgens niet in de file te hoeven staan en hoe productief iedereen was die thuis werkte. Maar nadat het nieuwe er af was, hoorden we toch ook andere geluiden. Het was lastig creativiteit vast te houden op afstand, de afwezigheid van informele gesprekjes bij de koffieautomaat begonnen hun tol te eisen qua productiviteit en je collega’s waren misschien toch minder vervelend dan je dacht… (Stiekem begon je ze te missen, zelfs die ene vervelende collega van Sales.)

Nu de vakantie voorbij is, en ons nog steeds wordt aangeraden vanuit huis te werken, horen wij een steeds luider wordende roep van medewerkers om elkaar weer te willen zien. Men wil samen komen, samen werken, samen lachen. En dat is logisch want het samen willen optrekken, zit nu eenmaal in onze genen. Daarnaast is een baan voor velen gelukkig meer dan een middel om alleen de rekeningen te betalen. Bedrijven doen er dus goed aan te luisteren naar deze oproep.

En dat samen komen kan ook gewoon nog steeds! Er zijn in ons land meer dan voldoende plekken waar een mooie match te maken is van het elkaar ontmoeten èn tegelijkertijd samen iets te realiseren, iets blijvends waar bovenal anderen ook de vruchten kunnen plukken. Hoe mooi is dat? Denk aan divers onderhoudswerk bij diverse woonzorginstellingen, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties dat is blijven liggen de afgelopen maanden. De extra aandacht ging natuurlijk naar de cliënten en bewoners die dit zo hard nodig hadden èn ook verdienden. Daarbij is het mooie is dat eigenlijk al deze werkzaamheden buiten zijn, waardoor ventilatie geen issue en afstand houden prima te organiseren is.

Samen met je collega’s de wereld van een ander een stukje mooier te maken! Zo verslaan we corona ook.

Uiteraard willen wij dit graag voor jullie organiseren, volledig corona-proof! Wij zitten voor je klaar op 085 21 00 179 om al je vragen te beantwoord of kijk zelf op onze website.

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


    ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief