Monique Moree

Mijn droom is een duurzame samenleving waarbij sociale, ecologische én economische aspecten in balans zijn. Winst en groei zijn belangrijk maar wel zodanig dat iedereen mee kan genieten van de bijkomende welvaart. Vol passie draag ik mijn steentje bij aan het verduurzamen van de maatschappij, en inspireer, mobiliseer en verbind anderen voor dit doel. En ja, dat is nogal wat, maar het zorgt er voor dat ik elke dag met plezier aan de slag ga.

Samen met ons team inspireren, mobiliseren en activeren we organisaties om die impact te vergroten en daarmee hun organisatie toekomstbestendig te maken.

Goede doelen organisaties inspireer ik over kwaliteitsmanagement, lerende organisaties, het inzetten van vrijwilligers en de SDGs.

In mijn vrije tijd bouw ik samen met mijn echtgenoot een duurzaam huis omdat het leuk is om met je handen te werken maar ook omdat ik zo ervaring op doe met duurzaam bouwen.

Deze ervaringen komen goed van pas bij mijn ambitie om de wereld (nog) mooier te maken en mijn eigen impact op de SDGs te vergroten.

Monique Moree

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

×