Kelly van Beekom

Op zoek naar een inspirerend bedrijf om mijn afstudeer stage te lopen, kwam ik terecht bij Robin Good. Als Talent Developer in spé, wilde ik niet terecht komem bij een bedrijf waar het alleen meer draaide om winst en waar de medwerker als “asset” werd beschouwd. Mijn voorkeur ging uit naar een inspirerend bedrijf, die als oogmerk heeft om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Afstuderen bij Robin Good betekent voor mij een loopbaanervaring waarbij mens en bedrijf samensmelten.
Met enthousiasme mag ik meedenken en meewerken aan het ontwikkelen van tools om medewerkers te activeren. Hierbij kan ik al mijn creativiteit (lekker out-of-the-box denken) inzetten. Bij Robin Good krijg ik genoeg uitdaging en ruimte om mijn kwaliteiten te benutten. Ik vind het leuk om de gekste ideeën te bedenken en deze vervolgens om te zetten naar innovatieve ontwerpen. En heb het gevoel hier bij Robin Good mijn “ei” kwijt te kunnen .
Tot en het einde van het schooljaar ga ik Robin Good ondersteunen, uitdagen en adviseren bij hun keuzes. En ook al vind ik deze laatste fase van mijn studie heel erg spannend, ik kijk erg uit naar de ervaringen die ik ga op doen!

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!