Isa Schröder, Verhalen Vertelster

Als kind heb ik al veel van de wereld mogen zien. Met reizen door Europa, de Verenigde staten, Azië, Oceanië, en Afrika leerde ik veel verschillende culturen en levensstijlen kennen. Later, werd ik nieuwsgierig naar meer en ging ik mij verdiepen in meer dan alleen de mooie dingen, ik keek meer naar politiek, klimaat, en wereldproblematiek in alle soorten en maten. De wereld is mooi… maar kan beter.

Ik besloot met dit idee te beginnen aan de studie Global Project and Change Management in Zwolle. Deze studie bereid je voor op onder anderen duurzame ontwikkeling, ondernemen en leiderschap. Kortom: je werkt richting een duurzamere toekomst in de breedste zin. Na anderhalf jaar te leren over de SDG’s en alles wat daar bij komt kijken, besloot ik op zoek te gaan naar een manier om mij nog meer te ontwikkelen binnen deze gebieden.

Eerder tijdens mijn studie werkte ik al aan een project voor Robin Good, waardoor ik dit bedrijf leerde kennen. Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en simpelweg om een stage te vragen. Nu zit ik hier, met ontzettend veel energie en grote motivatie om meer te leren.

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


    ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief