Inkopers Philips sluiten overleg-dag af met bijzondere klus

Een enthousiaste groep Philips managers belast met de inkoop van diverse bekende huishoudartikelen was een paar dagen bijeen om 2016 in de steigers te zetten. Een onderdeel van het programma was het leveren van een concrete bijdrage aan de samenleving. Zinnige Zaken ging op zoek naar een geschikte locatie met dito klus in de regio Eindhoven.

Gelukkige werd Zorgboerderij de Hagelaar uit Best. Zorgboer Jan had een wens die deze groep in de beschikbare tijd af moest kunnen krijgen. De nieuwe locatie voor de dagbesteding van de clienten (ouderen waarvan het grootste deel dementerend) was nog niet geïsoleerd. En met de temperaturen van de afgelopen week is dit geen overbodige luxe. Het is de heren en dames gelukt om in pakweg drie uur de hele ruimte te isoleren en van gipsplaten te voorzien. En dat voor een groep die al een hele dag vergaderen er op had zitten.
Gelukkig was het belang van deze klus voor iedereen duidelijk en dat gaf extra energie. Daarnaast heeft boer Jan iedereen vermaakt met zijn verhalen over zijn bijzondere project. Het land waar de schuur op staat is namelijk ooit bezit geweest van de beroemde schilder Jeroen Bosch. Dit jaar bijzonder in de aandacht omdat hij precies 500 jaar geleden is overleden. En een heerlijk buffet om de dag mee af te sluiten zal ook zeker geholpen hebben om met een goed gevoel naar deze dag terug te kijken.

100_2829 100_2833 100_2842 100_2843 100_2844 100_2848

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


    ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief