Help een goed doel, ga vergaderen (Pers)

Wat hebben de zorgboerderij Inversa in Woudbrugge, de Machinekamer van Natuurmonumenten aan het Naardermeer en de Boswachterij in Leersum met elkaar te maken? Het zijn allemaal ‘Zinnige Zalen’ – bijzondere locaties voor een vergadering of teambuildingssessie, die zich van andere congres- en zalencentra onderscheiden door hun verbinding aan een goed doel.

Wie vergadert in een Zinnige Zaal, heeft niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook het prettige idee iets goeds te doen voor mens of dier of aarde.

Alle aangesloten zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten, goed bereikbaar en liggen verspreid over heel Nederland. Omdat veel locaties in de bossen of op de hei liggen, is een vergadering ook goed te combineren met een buitenactiviteit, zoals een onder begeleiding van een boswachter of een vaartocht door een natuurgebied. De Zinnige Zalen worden aangeboden via het bureau Zinnige Zaken, dat ook de al even adembenemend allitererende ‘Dubbelzinnige Dag’ aanbiedt. Daarbij wordt een vergaderprogramma gecombineerd met een actieve inzet voor een goed doel: ‘Steek bijvoorbeeld actief de handen uit de mouwen in de natuur, fleur met een muurschilderij de woonkamer van een zorgboerderij op, creëer een overnachtingsplek voor dieren of beleef samen met kinderen met een verstandelijke handicap een middag in de dierentuin.’ (Happinez)

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


    ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief