Sustainable games

Spelenderwijs kennis met duurzaamheid en SDG’s

Wil jij op een leuke, laagdrempelige manier je eerste stappen naar een duurzame organisatie zetten? Dan hebben we een leuk voorstel, neem eens een kijkje door onze Sustainable Development Games!

Duurzaamheid begint met bewustwording, dat is voor veel organisaties een struikelblok. Niet iedereen heeft zin in lange meetings, verandertrajecten en brainstorms over verduurzaming. Daarom hebben we verschillende spellen ontwikkeld die jou en je collega’s kennis laten maken met verduurzaming en op een laagdrempelige manier aan het denken zetten.

Benieuwd welke impact deze games hebben op je bedrijfsdoelstellingen, stakeholders en moedertje aarde? We leggen het graag aan je uit.

Een editie voor iedereen die gooood wil doen!

Tja, iedereen die op onze deur klopt heeft andere wensen. Daarom hebben we verschillende edities ontwikkeld, zo zit er iets tussen voor iedere groep of organisatie. Kies voor een editie die jouw team kennis laat maken met duurzaamheid en de Sustainable Development Goals of juist een die je MT helpt bij het integreren van de SDG’s in hun strategie.

Je gaat hoe dan ook op een leuke manier aan de slag met het aanpakken van serieuze uitdagingen. Samen met je collega’s ervaar je wat de Global Goals voor jouw organisatie betekenen en leer je al spelenderwijs hoe je deze aan kunt pakken.

Al onze Sustainable Development Games zijn met en zonder toevoeging van de Sustainable Development Goals te spelen. Duurzaamheid staat altijd centraal.

Héél serieus, *ahum*.

Normaal zijn we niet zo van het serieuze. Maar gelet op de inhoud, zijn onze Sustainable Development Games geen lachertje… Je kunt erop rekenen dat de inhoud van onze spellen klopt en dat de opzet gebruik maakt van typische management onderwerpen en aanpakken.

We maken onder andere gebruik van de Golden Circle van Sinek en het Business Model Canvas. Dit zijn bewezen methodes, we vinden het namelijk vooral belangrijk dat je naast een glimlach op je gezicht, overblijft met acties die je morgen al uit kunt voeren!

Hogere betrokkenheid: Motivatie en de speler door willen laten spelen. Dat is de basis van onze edities. Dit doen we door verschillende beloningen, verhaalverloop en andere feedbacksystemen in onze games te verwerken.

Een veilige ruimte om te experimenteren: Onze games creëren een veilige, virtuele omgeving waar spelers naar hartenlust kunnen experimenteren zonder zich zorgen te hoeven maken over het kwetsen van emoties of het veroorzaken van schade.

Positieve emoties verbeteren het lerenStudies hebben aangetoond dat leerlingen die door middel van spellen leren, meer positieve emoties ervaren. Dit leidt tot een betere leerervaring in vergelijking met traditionele leermethoden.

Waarom Sustainable Development Games?

Onze Sustainable Development Games zijn bedoeld voor meer dan alleen entertainment. Maar wat zijn Sustainable Development Games precies?

Het doel van onze games is leren en gedragsverandering bevorderen. Onze spellen worden veel toegepast in sectoren zoals het onderwijs, de gezondheidszorg, marketing en talloze andere industrieën. De kracht van onze spellen zit hem in de combinatie van laagdrempelige entertainment, meeslependheid en de concrete actiepunten die hieruit voortkomen.

in onze spellen combineren we bewezen leerstrategieën met een spelelement, om zo specifieke houdingen, kennis en houdingen aan te leren. Het spelelement is uitdagend en haalt de competitieve geest van de deelnemers omhoog. Hierdoor worden spelers gestimuleerd om verder te spelen en stof tot zich te nemen.

WKR Vriendelijke activiteiten

Wist je dat je via de WKR-regeling onbelast een duurzaam bedrijfsuitje of een duurzame training kunt boeken? Onze uitjes en trainingen zijn financieel uiterst interessant door de WKR-regeling.

Maatschappelijk gerichte uitjes staan synoniem met teambuilding. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat samen iets doen voor een ander, een geweldig effect op je teambuilding heeft. Dit heeft grote invloeding op de beoordeling van je WKR-regeling.

Met een duurzaam bedrijfsuitje of duurzame training blijft je WKR-budget intact. Zo blijft er nog genoeg over voor avondje uit-eten of een kerstpakket. Meer weten? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

×