Duurzame bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes met social impact

Het is een boeiende uitdaging: aandacht schenken aan een turbulente samenleving terwijl we zelf druk zijn met ons dagelijks werk.

Toch zien we een inspirerende trend waarin steeds meer bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen voor zowel hun medewerkers als de samenleving.
Deze bedrijven kiezen er bewust voor om een positieve sociale rol te vervullen.

Robin Good staat klaar om bedrijven te ondersteunen, adviseren en begeleiden bij het concreet invullen van hun maatschappelijke betrokkenheid.

Benieuwd welke impact duurzame bedrijfsuitjes hebben op je bedrijfsdoelstellingen, stakeholders en moedertje aarde? We leggen het graag aan je uit.

 

Duurzaam bedrijfsuitje organiseren

Bowlen, beachvolleybal of een bierfiets huren, waarschijnlijk heb je het allemaal al eens meegemaakt tijdens je teamuitje. Tja, het kan natuurlijk leuk zijn… maar uit onze ervaring blijkt dat je iets kunt doen wat een stuk leuker is én zorgt voor blijvende positieve energie. Wees nou eens eerlijk, wil jij niet eens iets nieuws proberen?

Onze duurzame bedrijfsuitjes geven jou en je collega’s niet alleen een goooood gevoel, je laat er ook nog eens andere mee stralen! Geloof ons maar, de ‘helpers-high’ die we je bieden smaakt beter dan een lauw pilsje op de bierfiets.

Waar moet ik aan denken bij een ‘duurzaam bedrijfsuitje’?

Duurzame bedrijfsuitjes zijn er in alle soorten en maten. Wat in onze ogen van belang is tijdens een duurzaam uitje is het volgende:

 • Je hebt een leuke dag;
 • Je steekt er iets van op;
 • Je doet iets goed voor een ander;
 • Je laat een blijvende indruk achter bij de mensen in je organisatie;
 • Er wordt gewerkt aan een gezonde teamspirit!

Tijdens een duurzaam bedrijfsuitje van Robin Good zetten jij en je team zich in voor People of Planet. Dan kan bijvoorbeeld door aan de slag te gaan voor de lokale kinderboerderij of publieke instelling of door mee te bouwen aan projecten voor de zorg. Sterker nog, er zijn een heleboel verschillende uitjes die we kunnen organiseren.

Je bekijkt hier beneden een aantal voorbeelden van uitjes die we eerder georganiseerd hebben. Heb je zelf bepaalde ideeën of wensen die je graag terug laat komen? Neem vooral even contact met ons op!

Hoe ziet mijn dag er uit bij een duurzaam bedrijfsuitje?

De keuze is reuze! Sterker nog, er is zó veel mogelijk dat we het onmogelijk hier kunnen presenteren. Scroll maar eens lekker naar beneden en ontdek welke uitjes we eerder organiseerden. We passen onze uitjes graag naar jouw wens aan, je kunt zelfs activiteiten combineren!

Voordat we beginnen met organiseren stemmen we natuurlijk af wat je wensen zijn, en hoe je dag eruit komt te zien.

Prijzen vanaf € 49,- per deelnemer

 • Geschikt voor: 20 – 250 deelnemers
 • Voor groepen groter dan 250 deelnemers is maatwerk mogelijk
 • Tijdsbesteding tussen de 2 en 8 uur
 • Eten en drinken op locatie mogelijk
 • In Nederland, België en Duitsland
 • En altijd een gooood gevoel!
 • Alles
 • Aanbod
 • Duurzame Bedrijfsuitjes

Goooood food, Goooood mood

Jouw bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet, zonder een lekker hapje of drankje. We verzorgen graag een (h)eerlijke lunch, borrel of diner waarbij we rekening kunnen houden met verschillende dieetwensen en allergieën.

Uiteraard kiezen we voor duurzame producten zoals Fair Trade koffie en thee, een tussendoortje van Tony Chocolonely, zuivel van de lokale zuivelboer en lokaal, biologisch geteeld fruit. Zelfs ons vlees kiezen we met zorg, we houden rekeningen met diervriendelijkheid en verschillende geloofsovertuigingen. Daarnaast bieden we ook verschillende alternatieven voor vlees. Zo kan écht iedereen van dit teamuitje genieten!

Lunch

Start de dag ontspannen. Met een gezamenlijke lunch heb je een heerlijk begin voor jouw bedrijfsuitje. We kleden je lunch graag aan met verschillende lekkere hapjes en onze zelfgemaakte soep. Tip: op warme dagen valt onze gazpacho gooooood in de smaak!

Borrel

Afsluiten met een gezellige borrel. Wie wil dat nou niet na een bedrijfsuitje? Wanneer je dag direct eindigt na de activiteiten gaat iedereen naar huis en vervliegt alle positieve energie. Blijf nog even napraten en verwerk de indrukken die deze duurzame dag op je achter gelaten heeft.

Inspiratie voor duurzame bedrijfsuitjes

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is leuk! Als organisatie houden wij er echt van zoveel mogelijk mensen een duwtje in de juiste richting te geven als het op MVO aankomt. We schrijven daarom ook regelmatig blogs waarmee we ondernemers en medewerkers willen inspireren om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid. Zo hebben we ook een artikel geschreven met daarin 11 ideeën voor inspirerende duurzame bedrijfsuitjes.

Cases

Ervaringen van onze klanten

Ook goooood

Zijn deze bedrijfsuitjes toch niet helemaal waar je naar op zoek was? Neems een kijkje bij onze bedrijfsevenementen, hier bieden we meer uitgebreide opties en arrangementen. Deze zijn overigens ook geweldig voor teambuilding! Wil je nog een stapje verder?

Bekijk dan eens onze duurzaamheidstrainingen. Deze passen verrassend goed binnen de werkkostenregeling.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

×