Duurzame bedrijfsevenementen

Evenementen met grote impact en een kleine footprint

Je gaat een bedrijfsevenement organiseren en je wilt je medewerkers activeren. Je wilt dat het evenement de duurzame ambities en waarden van jouw bedrijf uitstraalt. Je wilt échte impact maken met je event. En je wilt de footprint zo klein mogelijk houden…

Zinnige Zaken heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van unieke events die écht impact maken op alle aanwezigen. En ook ook jouw unieke en onvergetelijke bedrijfsevenement organiseren wij met veel plezier! Een bedrijfsevenement is voor veel bedrijven dé ideale wijze om medewerkers en / of relaties te belonen of om samen met hen een feestelijke aangelegenheid te vieren. En dat allemaal met een goed hart en geweten. Want al onze evenementen zijn goed en verantwoord. We gebruik daar waar het kan herbruikbare materialen. We verteren jullie met verantwoorde producten die met aandacht voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd. Zo houden we de footprint klein en maken we de impact groot!

Duurzame bedrijfsevenementen

De afgelopen 20 jaar hebben we vele unieke bedrijfsevenementen mogen organiseren. De aanleidingen liepen ver uiteen, het resultaat was altijd hetzelfde; een uniek event met impact! Evenementen die wij voor jou kunnen en ook al hebben mogen organiseren, zijn onder andere:

  • Een jubileum of bedrijfsfeest
  • De uitreiking van een award of het vieren van een erkenning of andere prestatie
  • De introductie of presentatie van een nieuw product of dienst
  • Personeelsfeest met een daaraan gekoppeld thema
  • Een event om de relatie met de klant of medewerker te versterken
  • Een uniek kerstfeest of nieuwjaarsbijeenkomst
  • Of gewoon omdat het tijd is voor een feestje…

In binnen- en buitenland

Je kunt er natuurlijk voor kiezen het bedrijfsevenement op uw eigen, vertrouwde locatie te laten plaatsvinden. Maar voor een extra beleving kun je ook de keuze maken om jullie event op een unieke externe locatie te organiseren. Graag maken wij vooraf een selectie van unieke en geschikte locaties en gaan met jullie mee op inspectie zodat wij samen de perfecte locatie voor jullie evenement selecteren. We beschikking over een netwerk van unieke locaties met instant impact. En mocht je het nog wat grootser willen aanpakken, dan is het natuurlijk ook mogelijk om jullie bedrijfsevenement in het buitenland te organiseren. Waar je het event ook wilt organiseren wij zorgen altijd dat ook de reis er naar toe met een zo klein mogelijke footprint gebeurt.

bedrijfsevenementen

Niets is te gek en altijd goed!

Als jij dat wilt, nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, van ontwikkeling tot de executie. Inclusief vervoer, inrichting, catering, vermaak, et cetera. Wij werken op diverse locaties en kennen een uitgebreid programma-aanbod. Alles is mogelijk. Dat ene bijzondere idee of die speciale wens werken we graag voor je uit tot een totaalprogramma waarin ieder detail is ingevuld en daarbij zorgen wij dat de footprint zo klein mogelijk blijft.

En wil je een aantal dingen zelf doen? Of wil je vooral onze creatieve geest gebruiken en heb jezelf voldoende handjes? Ook dat is mogelijk. We beginnen altijd hetzelfde en dat is samen met de beentjes omhoog een goed en te gek concept uitwerken. Daag ons gerust uit!

De vraag is: welke boodschap wil je uitstralen?

Voor 100 en meer deelnemers
Volledig georganiseerd of op de achtergrond

Goed en verantwoord genieten op unieke locaties
In Nederland en daar buiten

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje voor je team of afdeling? Of is je groep kleiner dan 100 deelnemers?
Klik dan hier voor al onze arrangementen.

Hoe verduurzaam ik mijn evenement?

Nog heel even en dan mag het weer… Overal om je heen merk je de onrust onder medewerkers om weer bij elkaar te komen. Elkaar weer zien, aanraken, samen zijn. Er zijn zelfs medewerkers die hun nieuwe collega’s nog nooit ‘live’ hebben gezien. De evenementenwereld gaat het dus druk krijgen. Maar hoe zorg je dat jouw evenement een grote impact maakt op je medewerkers, maar een kleine op de wereld? Je kunt uiteraard ons bellen ;-), maar zelfs wij kunnen niet alle medewerkers van Nederland hosten. En daarom delen we onze kennis en ervaring met jou. Zodat de nieuwe opstart niet zo duurzaam mogelijk gebeurt.

Zo verslaan we corona ook!

Als het een ding is wat de corona-pandemie ons heeft geleerd, dan is het wel dat we sociale wezens zijn. De eerste weken van de intelligente lockdown hoorde je vooral nog hoe lekker het was om ’s morgens niet in de file te hoeven staan en hoe productief iedereen was die thuis werkte. Maar nadat het nieuwe er af was, hoorden we toch ook andere geluiden. Het was lastig creativiteit vast te houden op afstand, de afwezigheid van informele gesprekjes bij de koffieautomaat begonnen hun tol te eisen qua productiviteit en je collega’s waren misschien toch minder vervelend dan je dacht… (Stiekem begon je ze te missen, zelfs die ene vervelende collega van Sales.)

Guidion biedt woongeluk in de buurt

De missie van Guidion is ‘wereldwijd woongeluk’ realiseren. Vandaag beginnen ze dichtbij huis door zich in te zetten voor Amsta. Deze kleinschalige woonvoorziening biedt verpleging aan 66 dementerende ouderen. Na een ochtend hard werken is de tuin klaar voor de lente

Rijkswaterstaat start 2017 met dubbelzinnige dag

De aftrap voor 2017 is gedaan door de ondersteunende diensten van Rijkswaterstaat Oost-Nederland. De jaarlijkse bedrijfsvoeringsdag bestond uit een ochtend workshops en ’s middags aan de slag voor ’s Koonings Jaght in Arnhem. Op deze locatie wonen, werken en recreëren ongeveer 200 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Wat jij wilt – Alleen wat hulp nodig?

Natuurlijk kun je alles ook zelf organiseren. Maar onze ervaring in duurzame, sociale of maatschappelijke evenementen is niet snel ergens anders te vinden.
Dus heb je een goed idee dan kunnen wij je helpen dit te vertalen naar een geweldige executie. Of heb je alles al geregeld, maar vind je het fijn dat wij nog even onze blik werpen op je plannen zodat je zeker weet dat echt aan alles is gedacht?
Neem contact met ons op, we verzinnen wel iets.

bedrijfsevenementen

bedrijfsevenementen

 

 

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


    ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief