Programma’s

Bekijk onze Programma’s

Wil jij ook iets doen met maatschappelijk verantwoord ondernemen – maar heb je nog geen flauw idee waar je moet beginnen? Bekijk onze programma’s. Deze zorgen dat jij de handen uit de mouwen steekt en jouw expeditie van start gaat. We geven je graag een duwtje in de juiste richting.

In Dertig Dagen Duurzaam

Wil jij aan de slag met duurzaamheid en wil je snel maar goed beginnen? Dan is ons programma in Dertig Dagen Duurzaam perfect voor jou! Tijdens dit programma vind je een antwoord op hamvragen zoals; Wat is duurzaamheid, Wat zijn de kernpunten van een duurzame organisatie en hoe begin ik met verduurzaming?

We hebben dit programma ontwikkeld om duurzaamheid voor iedereen eenvoudig en toegankelijk te maken. Ons programma is opgesteld door onze bewezen methode te comprimeren en digitaliseren. Hierdoor profiteer jij van een werkbare routekaart om je bedrijf te verduurzamen. Omdat we dit Dertig daagse programma gestandaardiseerd hebben kun jij tegen een minimale investering van zowel tijd als geld starten met je verduurzamingstraject.

Begin vandaag nog met de realisatie van je duurzame ambities en neem contact op!

De inhoud van het programma

Tijdens het programma van Dertig Dagen Duurzaam toets je jouw huidige activiteiten en koppel je deze aan je duurzame ambities. Hierin is het natuurlijk van belang dat we kijken naar de markt waarin je actief bent en de vraagstukken die hier spelen. Deze punten leveren de basis van de routekaart voor je transitie.

De routekaart helpt vorm te geven aan jouw duurzame transitie. Niet alleen voor jezelf, maar voor alle medewerkers binnen je organisatie. Door gebruik te maken van onze bewezen methoden en modellen ben je verzekerd van succes.

Dankzij een efficiënte inzet van tijd en middelen creëren we een minimale inbreuk op je planning en de kernactiviteiten in je bedrijf. Ons programma sluit aan op ISO 26.000 en de 17 Sustainable Development Goals.

Wat levert in Dertig Dagen Duurzaam op?

  • Jouw huidige duurzaamheidsactiviteiten gestructureerd tot een logisch geheel
  • De duurzame potentie van jouw onderneming in kaart gebracht
  • Een overzichtelijke routekaart naar jouw duurzame organisatie

Goooood of gratis!

Na dertig dagen kun je direct aan de slag met jouw duurzame ambities. Maak jij je zorgen dat deze dertig dagen te weinig tijd zijn? Dat is nergens voor nodig! We zijn zo overtuigd van dit programma dat je ons niet hoeft te betalenwanneer we deze belofte niet nakomen.

Wil jij meer weten over ons programma? Download de PDF!

More = coming soon

Op zoek naar meer programma’s? Snappen we! We bieden een hoop leuks aan. Helaas zijn we nog niet zover. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Achter de schermen zijn we hard aan het werk om jouw onze latest & greatest programma’s aan te kunnen bieden. Blijf onze website goed in de gaten houden, voor meer programma’s die jou een goooood gevoel geven.

Interesse of vragen?

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!