Duurzaamheid Workshops

Workshops

Hét bewijs dat leren leuk kan zijn!

Rol je mouwen maar vast op. Tijdens deze workshops zetten we jou op een speelse manier aan het werk om thema’s zoals c02, inclusie, diversiteit, waste-management en circulariteit aan te pakken binnen je organisatie. Tijdens onze workshops leer jij door te ervaren en te doen. Op dit moment bieden we verschillende workshops aan. Op deze pagina lees je wat het programma van deze workshops inhoudt.

Duurzaamheid wordt vaak als ingewikkeld ervaren. En dat is juist net niet wat je wilt. Duurzaamheid moet leuk en toegankelijk zijn, dat is de enige mannier ook de ‘twijfelaars‘ over de streep te trekken.
Bij al onze workshops houden we dit in gedachte. Natuurlijk klopt de inhoud en natuurlijk klopt het leerproces. Maar we willen vooral bereiken dat de deelnemer vergeet dat deze in een workshop zit.

Hoe doen we dat? Door het leuk te maken, door de deelnemer actief te betrekken, door de deelnemer zelf le laten ontdekken. Onze spellen, experimenten en opdrachten zijn allemaal bedoeld om juist dat te bereiken. Voeg daar wat competitie, een snufje tijdsdruk en een onsje chaos aan toe en en we hebben de ideale mix.

De leercurve van Maslow vormt in onze aanpak de basis. Al onze workshops dragen dus bij aan een van de drie fases van deze leercurve. Door deze te volgen krijgen we de mensen in beweging en houden we het vliegwiel in beweging.

Onze modulaire aanpak zorgt dat we eenvoudig die workshop kunnen samenstellen die het beste past bij jouw mensen en jouw wensen.

Free Your Mind

Ga aan de slag met diversiteit en inclusie. Ontdek je eigen onbewuste vooroordelen.

Change Your Mind

Ervaar hoe je de diversiteit en inclusie tot leven laat komen in je organisatie.

Change your behaviour

Word die diverse en inclusieve organisatie die je voor ogen hebt.

All-inclusive

D&I

Round and Round

Circulariteit

More to come…

Wij werken hard aan het updaten van onze site. We hebben een uitgebreider aanbod aan workshops, maar nog niet alles hebben we kunnen plaatsen.

Zien we jou binnenkort op een van onze workshops?

We kunnen haast niet wachten om samen met je aan de slag te gaan. Onze workshops helpen jou om diversiteit, inclusie en ongelijkheid op een speelse manier te integreren in jouw organisatie. Laten we beginnen met een open en onbevooroordeelt gesprek!

Vul het contactformulier hier beneden in om een en gesprek in te boeken, of verdere vragen te stellen over het programma en de inhoud daarvan.

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


    ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief