Duurzaamheid Strategie en Organisatie

Duurzaamheid Strategie & Organisatie

Benieuwd hoe je begint met verduurzaming? Dan ben je hier op de juiste plek. Onze aanpak bestaat uit verschillende stappen. Dat begint bij bewustwording en eindigt bij het leren van hands-on vaardigheden die je zullen helpen bij het opstellen en handhaven van jouw transitie. Scroll lekker naar beneden en laat je verrassen door onze unieke aanpak.

We vertellen je graag alles over het opstellen van een duurzaamheidsstrategie en de organisatie rondom je transitie.

Duurzaamheidsstrategie

Is jouw organisatie klaar om aan de transitie te beginnen? We helpen je stap voor stap in het proces en zorgen dat duurzaamheid in jouw organisatie straks van onbewust – onbekwaam naar onbewust – bekwaam gaat. Op den duur gaat duurzaamheid dus vanzelf!

Hoe begin ik met verduurzamen?

Onze duurzaamheid aanpak

Wil jij precies weten hoe we die duurzaamheidsstrategie opstellen? Je mag ons gerust de hemd van het lijf vragen, maar lees eerst eens op je gemak deze pagina door! We vertellen je alles over onze unieke formule S = LM³ en de manier waarop we de leercurve van Maslow toepassen.

Vertel me meer over jullie formule.

Duurzaam leiderschap

Even op de tanden bijten, je handen uit mouwen en laten zien dat jij een echte leider bent. Klinkt zwaar hè? Wacht maar, als jij straks verantwoord bezig bent valt er er grote last van je schouders! Duurzaam leiderschap is een belangrijk onderdeel in onze aanpak. Je leest hier wat we van jou als leider verwachten. Maak je geen zorgen, you got this!

Ik wil duurzaam leiding geven.

Safari

Spot jij de grote vijf op deze safari? We durven het je eigenlijk wel te garanderen. Tijdens onze sustainability safari leer jij alles over de verschillende facetten van duurzaamheid en de uitdagingen die hierbij komen kijken. Je gaat fysiek langs op verschillende locaties in Nederland en wordt bewust gemaakt van de mogelijkheden voor maatschappelijk verantwoord ondernemen voor jouw organisatie.

Ik wil de big-five niet missen.

Expeditie

Spannend, je gaat bijna het avontuur aan! Jouw transitie is in onze ogen net zo spannend (of misschien wel spannender) dan een expeditie. Daarom hebben we natuurlijk ook voor deze naam gekozen. Het gaat hoe dan ook een hele reis worden. Lees hier hoe een duurzame transitie (wij noemen dit een expeditie) in zijn werking gaat.

Vertel me over deze routeplanning.

In Dertig Dagen Duurzaam

Met In Dertig Dagen Duurzaam lever jij en je collega’s de input die wij nodig hebben om jullie duurzaamheidsstrategie op te stellen. Op deze pagina lees je hoe wij dat doen jou helpen en hoe we deze vertalen naar een duurzaamheidsstrategie voor jouw organisatie. Kan dat binnen 30 dagen, jazeker! Lees het hier zelf maar.

Kan dat echt in dertig dagen?

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


    ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief