#Persoonlijk

Bitcoin als symbool voor de oude economie

Bitcoin en duurzaamheid

Nu de bank geen rente meer uitkeert, is Bitcoin is voor veel mensen een toevluchtsoord geworden. Meer en meer particuliere beleggers investeren hun centjes in Bitcoins (of andere cryptovaluta). En hoewel ik dat enigszins begrijp, is voor mij Bitcoin symbool geworden voor de oude economie!

Lees meer »

Hoe belangrijk is leiderschap voor onze toekomst?

Duurzaam Leiderschap

Leiderschap is term van de afgelopen jaren. Veel is en wordt er aan opgehangen. Ik ben geen specialist in leiderschap maar ik heb er wel een visie op die ik graag met jullie deel.

Lees meer »

Corondernemer tegen wil en dank

Zoals jullie wellicht al in mijn vorige column hebben gelezen, heb ik, na een korte reset, de draad snel weer opgepakt. Ik denk dat dit in de aard van een ondernemer zit. Stilzitten is geen optie en je werk is echt te leuk om niet te doen. Dus coronacrisis of niet, we gaan door. Er is geen keuze; we moeten en we willen, dus gaan we door! En wat een vreemde, maar stiekem toch ook wel te gekke, weken zijn dit geweest. Ik wil jullie dan ook meenemen in wat ik de afgelopen weken allemaal heb mogen meemaken.

Lees meer »

Zondag 15 maart, toen mijn bedrijf ‘uit’ ging

Het is zondagavond 15 maart. Net na zevenen begint onze minister-president Mark Rutte aan de persconferentie om ons allen bij te praten over de maatregelen die nodig zijn om de coronapandemie in te dammen. Een moment dat in mijn geheugen staat gegrift. Het was letterlijk alsof iemand mijn bedrijf op ‘uit’ zette.

Lees meer »

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


    ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief