Robin Good is de nieuwe naam voor Zinnige Zaken

Zinnige Zaken

De afgelopen tijd merkten we dat de naam Zinnige Zaken bij veel van onze klanten niet landde. We werken namelijk steeds vaker met internationaal opererende organisaties waar Engels de voertaal is. Ook zijn we niet meer de organisatie die we ooit waren. De afgelopen jaren veranderden we steeds weer een beetje, maar vooral tijdens de COVID-pandemie hebben we een ware transformatie doorgemaakt. Hierdoor dachten we vaak over een naam die beter zou aansluiten bij al onze klanten. Hoe inclusief is dat…

Robin Good

Wat velen niet weten is dat we ooit zijn gestart onder de naam Robin Good. Dat was het laatste zetje wat we nodig hadden. Hoe gaaf zou het zijn deze naam weer terug te brengen? Maar die naam was in eigendoom van iemand anders. We ontdekten dat een marketing organisatie die best veel deed met “zinnige-bedrijven” de naam uit de een faillissement boedel had gekocht. Lang verhaal kort: we hebben de stoute schoenen aangetrokken, onze plannen voorgelegd en onze meest zielige blik opgezet…

En wat bleek, dat werkte. De houder van de naam vond ook dat de naam eigenlijk bij ons thuis hoorde. Dus werden afspraken gemaakt en zo kwam de cirkel weer rond.

Officieel

Op 1 juli zijn we bij de notaris langs geweest en hebben we alles officieel gemaakt. Robin Good BV is nu onze officiële statutaire naam. De naam Zinnige Zaken blijft, maar gaat verder als stichting. (Daar vertellen we je later meer over…).

We gebruiken de zomermaanden om de hele naamswijziging door te voeren en na september zullen we de naam officieel volledig gaan voeren. In die tussentijd zul je al de eerste uitingen kunnen ervaren. Zoals de website waarop je nu zit.

 

Onze nieuwe naam is dus eigenlijk onze oude naam. Een nieuwe start, met een sterke link naar ons verleden. We blijven dezelfde mensen, we doen nog steeds dezelfde gave dingen, alleen hebben we nu een naam die ál onze klanten snappen (en die zij hopelijk net zo leuk vinden als wij…).

 

Robingood

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


    ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief