2015 – het jaar van de ommekeer

Vanaf begin dit jaar was duidelijk dat iets doen voor de samenleving een vaste plek ging krijgen in de bedrijfsagenda’s. De stijgende lijn is in april ingezet en niet meer afgenomen. De meeste opdrachtgevers boekten een bedrijfsuitje met als goede tweede de dubbelzinnige dag.

Tot eind oktober hebben al bijna 2000 medewerkers in werktijd de handen uit de mouwen gestoken. Het ziet er naar uit dat we dit jaar de 2500 gaan halen. Omgerekend (bron MVO Nederland) betekent dit dat via Zinnige Zaken een bijdrage van rond de € 375.000 aan de samenleving zal worden geleverd.


Media
Veel media aandacht helpt daar natuurlijk ook bij. Zo kwamen we dit jaar op TV, in meerdere kranten en op de radio. Gelukkig maar want naast dat mensen het erg leuk vinden om dit te doen, is bekendheid ook heel hard nodig. De budgetten in de zorg lopen alsmaar terug en bedrijven willen graag iets terug doen. Zinnige Zaken brengt ze bij elkaar. Zie het programma van Vivat.
Regelmatig krijgen wij vanuit de zorgwereld de vraag om extra handen. Er blijft veel werk liggen dat  men zonder hulp van vrijwilligers niet af krijgt. En iedereen houdt toch van een net tuintje, een fris geschilderde gang of gewoon eens een lekkere wandeling?


Dubbel Zinnig
Ook dit jaar is de dubbel zinnige dag weer populair. Begin je dag ’s ochtends met je eigen inhoudelijk programma en na de lunch gaan de handen uit de mouwen. En dat alles op één locatie. Geen heen en weer gerijd tussen ochtend- en middagprogramma. De lunch staat voor je klaar en daarna lekker met je collega’s aan de slag gaat voor een goede zaak. Het blijkt een gewilde en effectieve invulling van de jaarlijkse teamdag te zijn.


Origineel kerstpakket
Afgelopen jaar zijn de lunches een aantal keer verzorgd door SmaakSchatten. Bereid van biologische, verantwoorde en vooral heel smaakvolle streekproducten. Bij de evaluaties bleek de lunch zeer gewaardeerd te worden. SmaakSchatten kan ook uw kerstpakket verzorgen. Bekijk de folder en bezoek de website.

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


    ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief