06 02


Geschreven op 06.02.2012
door : Simon Werkendam

Heijmans en Robin Good winnen MooiZoGoedZo certificaat

Burgemeester Jorritsma van Almere heeft op 18 januari het MooiZoGoedZo-certificaat aan Heijmans en Robin Good uitgereikt. 
Jaarlijks worden er uit alle bedrijven die hebben bijgedragen aan verschillende maatschappelijke projecten een viertal bedrijven gekozen die daar door hun bijzondere bijdragen bovenuit steken.
Ruim 200 medewerkers van Heijmans Vastgoed en Woningbouw gingen in 2011 als vrijwilliger aan de slag in Almere. Samen met Robin Good en MooiZoGoedZo was een aantal maatschappelijke activiteiten benoemd waaraan Heijmans medewerkers hun steentje hebben bijgedragen. Het vrijwilligersproject stond in het teken van de halfjaarlijkse opleidingsdag van Heijmans Vastgoed en Woninbouw en past in de doelstelling om een positieve bijdrage te leveren aan haart omgeving.

MooiZoGoedZo ondersteunt al 15 jaar verzoeken vanuit non-profit organisaties en bewonersgroepen ter verbetering van de leefbaarheid van Almere. Het Almeerse bedrijfsleen helpt mee door kennis, materiaal of mankracht aan te bieden.